Velünk ünnepelt a Váci Cementgyár

Egyedi dijtargy fa diszdobozban

A DunaDráva Cement Kft. ismét izgalmas és összetett felkéréssel kereste meg márkánkat. Ezúttal a Váci Cementgyár modernizációja befejezése alkalmából a cég 50 darab egyedi beton talapzatot, illetve a díjtárgyak dobozát rendelte meg tőlünk.

Custom made relic for construction material company

Az üvegtestben feltűnő megújult gyárépület izgalmas, önmagában szokatlan vizuális jelenség, így ehhez kellett megfelelő forma- és színvilágú talpat és díszdobozt álmodnunk. A klasszikus szürke színű beton foglalat egyszerű, letisztult, ugyanakkor erőteljes vonalvezetése nem vonja el a figyelmet a látványos üvegről, ugyanakkor megjelenteti a cég fő profilját, valamint kiemeli a ráhelyezett feliratot.

Kontrasztként fát választottunk a dobozok anyagául, melyek tervezése és kivitelezése Gadolla Máté építészhallgatóval együtt történt. A tolóajtón megjelenik a cég logója, az összhatást pedig a belső fekete festés teszi teljessé.

Az egyedi ajándéktárgyhoz készült beton talpazat egy monumentális fejlesztési projekt méltó lezárásaként szolgált. A nem mindennapi ajándéktárgy a maga különleges megoldásaival hűen tükrözi a cementgyárban végrehajtott modernizáció fontosságát.
– Duna-Dráva Cement Kft. (DDC Ltd.)

Duna-Dráva cement Kft. A Duna-Dráva Cement Kft. évek óta tart népszerű és sikeres nyílt napokat, melyek során az érdeklődők megismerhetik a gyárépületet, a gyártási folyamatokat – idén mindezt kiegészítve a legfrissebb fejlesztésekkel.

A nyílt nap alkalmából nyereményjátékot is hirdettek a látogatóknak: egy feladatlap helyes kitöltői között számos ajándékot sorsoltak ki, köztük az AB Concrete Design Gifts termékeit is – ezzel is bemutatva, milyen sokféleképpen használható fel a beton.

Concrete design objects for construction company workers

Milyen alkalomra rendelhetnek designer trófeát?

Lehet szakmai vagy sportversenyek, céges ünnepségek, egy sikeres projekt lezárásának emléktárgya, munkatársak ajándéka, jeles évforduló vagy kiemelkedő teljesítmény elismerésére, esetleg vezetői ajándék.

vitorlazo-repiuloklub-dijai
concrete trophy

A trófeákat és ajándéktárgyakat megrendelőinkkel közösen álmodjuk meg. Minden ötlethez megtaláljuk a megoldást, tervezői kreativitásunk pedig biztosítja a hozzáadott designértéket. Köszönhetően az anyagtársítások terén szerzett tapasztalatunknak, a magas minőségű professzionális beton mellett számos kiegészítő anyagot is használunk.

További részletekről a trófeákkal és díjtárgyakkal kapcsolatban itt olvashat.