Együttműködés a Trickea csapatával

Round shaped minimal concrete knobs for ikea hackers

Mindenkinek van otthon IKEA bútora. De vajon hogy lehet ezeket egyedivé, a sajátunkká formálni? Három egyetemi barátnő is erre a kérdésre kereste a választ, és amikor nem találtak semmi nekik tetsző megoldást, megalapították saját vállalkozásukat. A Trickea webshopjában – többek között – fogantyúkat, bútor- és falmatricákat vehetnek az egyedi megoldásra vágyók.

Viki, Virág és Dóri olyan magyar iparművészeket és tervezőket keresett meg, akik elképzeléseikhez a legmagasabb minőséget és igazán kreatív megoldásokat álmodnak meg. Így találtak rá az AB Concrete Design csapatára, ahol Boldog Anita alapító tervező korábbi tapasztalatait és kedvenc megoldásait ötvözve gyártjuk a beton fogantyúkollekciót.

Team photography of the Trickea brand

A kollekció háromféle alapformából – kör, négyzet és hatszög –, klasszikus betonos színekből és többféle felületi megoldásból álló darabokat tartalmaz. A fehér, szürke és antracit színek tökéletesen illeszkednek a letisztult skandináv stílushoz. A különböző formák jól illeszkednek különböző enteriőrökbe, csiszolt felületeikkel eleganciát sugározva.

Round shaped minimal concrete knobs for ikea hackers
Terrazzo design round shaped knobs for ikea hackers
Terrazzo design concrete knobs with green glass for ikea furnitures
Terrazzo knobs with blue glass for ikea furnitures

A terazzo technika alkalmazása visz igazi csavart a beton bútorgombokba: az újrahasznosított üvegtörmelék soha meg nem ismételhető, egyszeri mintázata és izgalmas anyagpárosítása a játékos minimalizmus tökéletes példája.

Kövesd a Trickea legfrissebb híreit és frissítsd fel bútoraidat beton kiegészítőinkkel!

Az AB Concrete Design Magyarország vezető design beton stúdiója, melyet Boldog Anita alapított 2012-ben. Folyamatosan bővülő termékpalettánkon betonékszerek, férfi kiegészítők, lakberendezési tárgyak és irodai kiegészítők találhatók. Céges megrendelők részére pedig nagyszámú megrendelésekkel és egyedi megoldásokkal készítünk beton partnerajándékokat.

Ha ajánlatot kérnél, keress minket az [email protected] címen; ha pedig termékeink között nézelődnél, keresd fel webshopunkat!