Egyedi beton trófeák az All Stars Project partnerei számára

Egyedi design beton trófeák az All Stars Projekt részére

Előadó-művészeti eszközökkel a fiatalokat érintő szegénység ellen – ez az 1981-ben alapított nonprofit szervezet, az All Stars Project missziója.

Az iskolán kívül programok során az előadást mint fejlesztőeszközt alkalmazzák, így segítve a városi fiatalokat és családjaikat. A San Francisco-i öböl környékén működő programjuk a legelszigeteltebb fiatalokkal foglalkozik, több száz önkéntes – köztük a környék virágzó vállalkozásainak vezetői – segítségével.

Ügyfelünknek határozott elképzelése volt arról, hogy a város képe, a fehér sziluettek és a szervezet logója szerepeljenek az egyedi díjakon. Ezeket kombinálva az évszámmal és a díjazottak neveivel háromféle látványtervet készítettünk. A kiválasztott tervet víztiszta akrilra nyomtattuk, a térhatást pedig azzal értük el, hogy a lap mindkét felét használtuk. A beton alapzatra a feliratok gravírozva, a projekt logója nyomtatva került.

Nemcsak mi, hanem visszajelzéseik alapján megrendelőink is nagyon szerették a végeredményt:

“Köszönjük még egyszer, nagyszerű munkát végeztek!”

“Megkaptuk a trófeákat! Épségben megérkeztek és fantasztikusan néznek ki. Mindenki imádja őket. Köszönjük!”

Milyen alkalomra rendelhetnek designer trófeát?

Lehet szakmai vagy sportversenyek, céges ünnepségek, egy sikeres projekt lezárásának emléktárgya, munkatársak ajándéka, jeles évforduló vagy kiemelkedő teljesítmény elismerésére, esetleg vezetői ajándék.

vitorlazo-repiuloklub-dijai
concrete trophy

A trófeákat és ajándéktárgyakat megrendelőinkkel közösen álmodjuk meg. Minden ötlethez megtaláljuk a megoldást, tervezői kreativitásunk pedig biztosítja a hozzáadott designértéket. Köszönhetően az anyagtársítások terén szerzett tapasztalatunknak, a magas minőségű professzionális beton mellett számos kiegészítő anyagot is használunk.

További részletekről a trófeákkal és díjtárgyakkal kapcsolatban itt olvashat.